KM Boloňská omáčka s fusilli 1 PORCE
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří, přílohou jsou těstovinová vřetena z rýžové mouky.
Kategorie: | Jídla s přílohou |
---|---|
Záruka: | 18 měsíců |
Hmotnost: | 0.52 kg |
Výběr masa: | hovězí |
Vynechat alergen: | Ryby, Vejce, Ořechy, Laktóza, Sója, Hořčice, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 581,7 |
Energetická hodnota kcal: | 138,5 |
Tuky: | 5,6 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,7 g |
Sacharidy: | 18,5 g |
z toho cukry: | 2,4 g |
Bílkoviny: | 5,6 g |
Vláknina: | 2,3 g |
Sůl: | 0,8 g |
Kategorie: | komplet |
Porce: | 1 |
Gram: | 500 |
Komplet Menu
Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
Složení
rýžové těstoviny (40 %) (rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl, kurkuma), hovězí maso přední (24 %), rajčata sterilovaná (20 %) [rajčata (60 %), rajčatová šťáva, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová], rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), cibule, řepkový olej, sůl kamenná, cukr řepný, česnek, oregano, kmín, pepř.
Způsob přípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat. 2) Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty. 3) Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.
Sáček s přílohou před podáváním promačkejte.
Skladování: Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Doba spotřeby: 2 roky
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.