KM Boloňská omáčka s fusilli karton (5 ks)
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří, přílohou jsou těstovinová vřetena z rýžové mouky.
| Kategorie: | Komplet menu | 
|---|---|
| Záruka: | 2 roky | 
| Hmotnost: | 2.6 kg | 
| EAN: | 8594043795822 | 
| Počet porcí: | 1 | 
| Výběr masa: | Hovězí | 
| Vynechat alergeny: | Ryby|Vejce|Ořechy|Laktóza|Sója|Hořčice|Sezam | 
| Příloha: | S přílohou | 
| Energetická hodnota kJ: | 581,7 | 
| Energetická hodnota kcal: | 138,5 | 
| Tuky: | 5,6 g | 
| Nasycené mastné kyseliny: | 1,7 g | 
| Sacharidy: | 18,5 g | 
| z toho cukry: | 2,4 g | 
| Bílkoviny: | 5,6 g | 
| Vláknina: | 2,3 g | 
| Sůl: | 0,8 g | 
| Kategorie: | komplet | 
| Porce: | 1 | 
| Gram: | 500 | 
| karton: | 1 | 
| počet ks v kartonu: | 5 | 
Komplet Menu
Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
Složení
rýžové těstoviny (40 %) (rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl, kurkuma), hovězí maso přední (24 %), rajčata sterilovaná (20 %) [rajčata (60 %), rajčatová šťáva, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová], rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), cibule, řepkový olej, sůl kamenná, cukr řepný, česnek, oregano, kmín, pepř.
Způsob přípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat. 2) Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty. 3) Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.
Sáček s přílohou před podáváním promačkejte.
Skladování: Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. 
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Doba spotřeby: 2 roky
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            