KM Krůta na slanině s rýží 1 PORCE
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled.
Kategorie: | Jídla s přílohou |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.4 kg |
Výběr masa: | drůbeží |
Vynechat alergen: | Ryby, Vejce, Ořechy, Laktóza, Celer, Sója, Hořčice, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 586 |
Energetická hodnota kcal: | 140 |
Tuky: | 6,4 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,3 g |
Sacharidy: | 13,0 g |
z toho cukry: | 0,3 g |
Bílkoviny: | 7,3 g |
Vláknina: | 0,3 g |
Sůl: | 0,8 g |
Kategorie: | komplet |
Porce: | 1 |
Gram: | 500 |
Položka byla vyprodána… |
Komplet Menu.
Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
Složení
rýže parboiled (40 %), krůtí stehenní maso (24 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), uzená slanina (3,6 %) (vepřové sádlo), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, sůl kamenná, pepř.
Způsob přípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat. 2) Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty. 3) Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.
Sáček s přílohou před podáváním promačkejte.
Skladování: Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Doba spotřeby: 2 roky
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.