KM Svíčková na smetaně s bramborovými noky 1 PORCE
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Vychutnejte si ji trochu netradičně s delikátními bramborovými knedlíčky.
Kategorie: | Jídla s přílohou |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Výběr masa: | hovězí |
Vynechat alergen: | Ryby, Ořechy, Sója, Hořčice, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 592,3 |
Energetická hodnota kcal: | 141 |
Tuky: | 5,5 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,2 g |
Sacharidy: | 18,9 g |
z toho cukry: | 3,4 g |
Bílkoviny: | 6,1 g |
Vláknina: | 1,2 g |
Sůl: | 0,7 g |
Kategorie: | komplet |
Porce: | 1 |
Gram: | 500 |
Položka byla vyprodána… |
Komplet Menu
Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
Složení
bramborové noky (40 %) (brambory, kukuřičná mouka, vejce, voda), hovězí maso zadní (24 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), mléko, smetana, cukr, máslo, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, sůl kamenná, uzená slanina (vepřové sádlo), citronová šťáva, pepř celý, nové koření, bobkový list.
Způsob přípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat. 2) Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty. 3) Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.
Skladování: Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Doba spotřeby: 2 roky
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.